NEEM CONTACT OP
0118 23 60 03
Cart0Item(s)

Je hebt nog geen producten in je winkelmandje...

Product was successfully added to your shopping cart.

Retouren

Retouren

Is er iets niet naar je wens, dan kan je het product annuleren tot 30 dagen na je aankoop. Na het annuleren heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. We storten het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op je rekening, nadat het product bij ons is bezorgt of als je kan aantonen dat het product retour gestuurd is (bijvoorbeeld door een verzendbewijs te versturen). De kosten voor het retour zenden van jou naar onze webshop zijn voor je eigen rekening. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, afhankelijk voor welke vervoerder je kiest.

Als je besluit de producten terug te sturen (gebruik maakt van je herroepingsrecht) moet je het product met alle toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking retour sturen.
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, neem je contact met ons op via het contactformulier. We gaan dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op je rekening, als het product in goede staat is ontvangen.

 

Het retourformulier kan je hieronder downloaden, klik op het logo hieronder en sla het bestand op. Om het bestand te openen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.


Vorige pagina   Startpagina   Mijn account